Glava

 reader reader,

upam, da ste zdrava_i in dobro. Jesen je lahko zelo lepa in prav bi bilo, da jo preživite kar se da v naravi in družbi vam ljubih – lahko tudi ptic. Te vas bodo razvedrile bolj kot vsak tvit. Verjamem, da vas bo v naravo pritegnil tudi kateri od naših bližajočih se dogodkov. Dobrodošli.

Želim vam vse dobro,

Damijan Denac

direktor DOPPS

---

NAJNOVEJŠE NOVICE IZ DELA DRUŠTVA IN SVETA PTIC

Letni zbor članov DOPPS

Letni zbor članov DOPPS

Vabimo Vas na letni zbor članov DOPPS, ki bo v soboto, 3.10.2020, ob 11. uri v Grajski pristavi Ormož, Kolodvorska cesta 9, 2270 Ormož (lokacija na zemljevidu). Parkiranje je zagotovljeno pred Grajsko pristavo.

Preberite več.

Evropski dan opazovanja ptic 2020

Evropski dan opazovanja ptic 2020

DOPPS vas skupaj z BirdLife International vabi, da izkoristite priložnost in spoznate osupljivi svet ptic in njihovih selitev. Največji dogodek zveze BirdLife International, bo letos potekal v soboto, 3. in nedeljo, 4. oktobra 2020.

Preberite več.

Ptičarijada 2020 – najbolj ptičarski dogodek leta!

Z velikim veseljem napovedujemo PTIČARIJADO 2020, ki bo letos potekala na Kočevsko-ribniškem območju, in sicer v soboto, 10. oktobra 2020.

Preberite več.

198 podpisnikov poziva k zelenemu okrevanju v kmetijstvu

198 podpisnikov poziva k zelenemu okrevanju v kmetijstvu

198 političnih odločevalcev, podjetnikov, trgovinskih združenj, nevladnih organizacij in intelektualcev z Janezom Potočnikom, nekdanjim evropskim komisarjem za okolje med letoma 2009 in 2014 ter sedanjim predsednikom fundacije RISE in Foruma za prihodnost kmetijstva, na čelu, v posebni izjavi poziva k zelenemu okrevanju v kmetijstvu.

Preberite več.

---
---

Pridružite se nam!

Naše delo ni mogoče brez sodelovanj in radodarnosti ljudi, kot ste vi. Uspešne zgodbe lahko pišemo le skupaj, zato potrebujemo vaš glas in podporo. Vsakdo lahko prispeva in soustvarja.
Veselimo se, da vas bomo spoznali!

Kako lahko pomagate?

Članstvo
Pridružite se nam in uživajte številne članske ugodnosti in aktivnosti.

Donacija
Namenite svojo podporo neposredno izbranemu projektu in našemu delu.

Postanite prostovoljec
Pridružite se več kot 300 aktivnim prostovoljcem društva.

Čudovito darilo
Razveselite najdražje z darom, ki bo v pomoč naravi.

---

Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije (DOPPS) je največja nevladna organizacija za varstvo narave v Sloveniji. Delamo za varstvo ptic in njihovih življenjskih okolij. S tem prispevamo k ohranjanju narave in dobrobiti celotne družbe.