Glava

 reader reader,

referendum za pitno vodo je zagotovo eden najpomembnejših v zgodovini Slovenije, zato vas vabim k udeležbi. Glasujte proti škodljivi noveli Zakona o vodah in zavarujte vodne vire za prihodnje generacije.

Tilen Basle

varstveni ornitolog DOPPS

---

NAJNOVEJŠE NOVICE IZ DELA DRUŠTVA IN SVETA PTIC

Usoda vode je v naših rokah

Usoda vode je v naših rokah

Boj za zaščito pitne vode se nadaljuje. V nedeljo, 11. julija, gremo po zmago na referendumu. Oddaj svoj glas PROTI spornemu zakonu, ki ogroža našo vodo.

Preberite več.

Sprememba številke Ornitofona

Sprememba številke Ornitofona

Zaradi povečanega obsega terenskega dela nas velikokrat ni v pisarni, da bi lahko odgovarjali na vprašanja in nudili pomoč in nasvete. Ker še vedno želimo biti na voljo smo vzpostavili novo številko na kateri bomo odslej na voljo.

Preberite več.

Srečanje prostovoljcev - Adriatic Flyway 4

V okviru projekta Adriatic Flyway 4, bomo v sredo, 26. 5. 2021, ob 17.00, organizirali drugo srečanje prostovoljcev. Ker nam trenutne epidemiološke razmere v državi ne dopuščajo srečanja v živo, smo za vas pripravili spletni posvet.

Preberite več.

---

Pridružite se nam!

Naše delo ni mogoče brez sodelovanj in radodarnosti ljudi, kot ste vi. Uspešne zgodbe lahko pišemo le skupaj, zato potrebujemo vaš glas in podporo. Vsakdo lahko prispeva in soustvarja.
Veselimo se, da vas bomo spoznali!

Kako lahko pomagate?

Članstvo
Pridružite se nam in uživajte številne članske ugodnosti in aktivnosti.

Donacija
Namenite svojo podporo neposredno izbranemu projektu in našemu delu.

Postanite prostovoljec
Pridružite se več kot 300 aktivnim prostovoljcem društva.

Čudovito darilo
Razveselite najdražje z darom, ki bo v pomoč naravi.

---

Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije (DOPPS) je največja nevladna organizacija za varstvo narave v Sloveniji. Delamo za varstvo ptic in njihovih življenjskih okolij. S tem prispevamo k ohranjanju narave in dobrobiti celotne družbe.