Z vsako delitvijo videa 30 centov več za nakup invalidske rampe

Preteklo soboto je v centru za obiskovalce v Naravnem rezervatu Škocjanski zatok (NRŠZ) potekala dobrodelna prireditev Premrli integrali. Dogodku je sledila prodajna razstava poslikanega kamenja dr. Ninne Kozorog, ki bo na ogled do oktobra 2022.

Na prireditvi smo zbrali kar 6.280,00 € donacij, namenjenih nakupu defibrilatorja in sofinanciranju invalidske rampe v NRŠZ.

Za organizacijo dogodka kot tudi zbiranje sredstev gre velika zahvala predsednici društva Humanitarček dr. Ninni Kozorog in nastopajočim – jazzistki Vesni Mlakar, glasbeni pedagoginji Evi Vilčnik Emric in kantavtorju Andreju Vilčniku.

Več o dogodku si lahko prebereš na spletni strani Naravnega rezervata Škocjanski zatok

Akcija zbiranja sredstev za invalidsko rampo v NRŠZ pa še zdaleč ni zaključena. Dovolj sredstev nam bo uspelo zbrati le s skupnimi močmi.

K zbiranju sredstev lahko na enostaven način prispeva prav vsak – za vsako delitev Andrejevega videa Premrla s ključniki #nrskocjanskizatok #dopps #andrejvilcnik #premrla bodo sponzorji prispevali 0,30 eur za invalidsko rampo v Naravnem rezervatu škocjanski zatok.


Vsi prisrčno vabljeni, da se nam pridružite in delite spodnji video na svojih družbenih omrežjih. Na pozabite pripisati ključnikov: #nrskocjanskizatok #dopps #andrejvilcnik #premrla .


Z novo invalidsko rampo bomo tudi gibalno oviranim omogočili prostran pogled na Škocjanski zatok.

Iskreno hvala vsem, ki se boste pridružili akciji!