Glava

 reader reader,

na dobrodelni prireditvi v Naravnem rezervatu Škocjanski zatok (NRŠZ) smo zbrali kar 6.280 eur donacij, namenjenih nakupu defibrilatorja in sofinanciranju invalidske rampe, ki bo tudi gibalno oviranim omogočila prostran pogled na Škocjanski zatok.

Z vsako delitvijo videa Premrla in pripisom ključnikov #nrskocjanskizatok #dopps #andrejvilcnik #premrla pa bodo sponzorji prispevali še dodatnih 0,30 eur za nakup rampe.

Prisrčno vabljeni k delitvi!

Iskreno hvala vsem,

Ekipa NRŠZ

---

NAJNOVEJŠE NOVICE IZ DELA DRUŠTVA IN SVETA PTIC

Z vsako delitvijo videa 30 centov več za nakup invalidske rampe

Z vsako delitvijo videa 30 centov več za nakup invalidske rampe

Preteklo soboto je v centru za obiskovalce v Naravnem rezervatu Škocjanski zatok (NRŠZ) potekala dobrodelna prireditev Premrli integrali. Dogodku je sledila prodajna razstava poslikanega kamenja dr. Ninne Kozorog, ki bo na ogled do oktobra 2022...

Preberite več.

Zakulisje »zelenega okrevanja«: Kako nam je z evropskim skladom za okrevanje spodletelo zaščititi naravo in kaj še lahko rešimo?

Biotska raznovrstnost je ključnega pomena za naš obstoj a tudi za naše gospodarstvo. Zdravi ekosistemi nam zagotavljajo našo hrano, zrak in vodo ter uravnavajo podnebje...

Preberite več.

Skupaj zmoremo!

Skupaj zmoremo!

V okviru akcije »Varuhi gozdnih specialistov« smo zbrali že za 7 hektarjev naravi prepuščenih gozdov. Dosegli smo predzadnji cilj - zbrali smo 30.000 evrov. Naravi bomo tako lahko vrnili že približno sedem hektarjev gozdov...

Preberite več.

POLETNA ŠTEVILKA REVIJE SVET PTIC

POLETNA ŠTEVILKA REVIJE SVET PTIC

Vroči poletni dnevi kar kličejo po osvežitvi v morju ali v gorah, kjer so temperature navadno zmernejše...

Preberite več.

---

Pridružite se nam!

Naše delo ni mogoče brez sodelovanj in radodarnosti ljudi, kot ste vi. Uspešne zgodbe lahko pišemo le skupaj, zato potrebujemo vaš glas in podporo. Vsakdo lahko prispeva in soustvarja.
Veselimo se, da vas bomo spoznali!

Kako lahko pomagate?

Članstvo
Pridružite se nam in uživajte številne članske ugodnosti in aktivnosti.

Donacija
Namenite svojo podporo neposredno izbranemu projektu in našemu delu.

Postanite prostovoljec
Pridružite se več kot 300 aktivnim prostovoljcem društva.

Čudovito darilo
Razveselite najdražje z darom, ki bo v pomoč naravi.

---

Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije (DOPPS) je največja nevladna organizacija za varstvo narave v Sloveniji. Delamo za varstvo ptic in njihovih življenjskih okolij. S tem prispevamo k ohranjanju narave in dobrobiti celotne družbe.