Glava
Kampanja Living land

[custom:naziv] reader reader,

potrebujemo vašo pomoč! Prosimo vas, da podprete poziv Evropski komisiji k temeljiti reformi kmetijske politike v Evropi.

Obstoječi sistem kmetijstva v Evropski uniji uničuje naše okolje in podnebje, desetka biotsko pestrost, škoduje javnemu zdravju in zapostavlja tako majhne in srednje velike kmete kot tudi podeželske skupnosti. Glavna poganjalka tega sistema je Skupna kmetijska politika (SKP) –  ena od najstarejših, najbolj vplivnih, največkrat razpravljanih in najbolj dragih politik EU.

Skrajni čas je, da to spremenimo! Evropska komisija trenutno pripravlja novo reformo SKP, kar bo odločilno vplivalo na prihodnost evropskega sistema kmetijstva in prehrane. V ta namen so pričeli z obsežnim spletnim javnim posvetovanjem o prihodnosti SKP, na katerem lahko sodeluje vsak od nas.

Vašo podporo lahko z oddajo vašega glasu izrazite na ptice.si/2017/04/kampanja-living-land/.
Zahvaljujemo se vam za vašo podporo!

Prosimo vas, da to sporočilo posredujte tudi svojim prijateljem in znancem!

---
Kampanja Living land

Kampanja Living land

Podprite kampanjo za temeljito spremembo uničujoče evropske kmetijske politike. Sporočimo Evropski komisiji, da mora biti nova Skupna kmetijska politika pravična, okoljsko trajnostna, zdrava in odgovorna na svetovni ravni. Preberite več.

Kvalitetna hrana in kvalitetno kmetijstvo – zdaj!

Kvalitetna hrana in kvalitetno kmetijstvo – zdaj!

Več kot 150 organizacij je s podpisom skupne izjave pozvalo k obsežni reformi evropske kmetijske politike. Na DOPPS smo ob tem kmetijskemu ministru poslali odprto pismo. Preberite več.

---

Pridružite se nam!

Naše delo ni mogoče brez sodelovanj in radodarnosti ljudi, kot ste vi. Uspešne zgodbe lahko pišemo le skupaj, zato potrebujemo vaš glas in podporo. Vsakdo lahko prispeva in soustvarja.
Veselimo se, da vas bomo spoznali!

Kako lahko pomagate?

Članstvo
Pridružite se nam in uživajte številne članske ugodnosti in aktivnosti.

Donacija
Namenite svojo podporo neposredno izbranemu projektu in našemu delu.

Postanite prostovoljec
Pridružite se več kot 300 aktivnim prostovoljcem društva.

Čudovito darilo
Razveselite najdražje z darom, ki bo v pomoč naravi.

---

Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije (DOPPS) je največja nevladna organizacija za varstvo narave v Sloveniji. Delamo za varstvo ptic in njihovih življenjskih okolij. S tem prispevamo k ohranjanju narave in dobrobiti celotne družbe.