Pomembno obvestilo za mlade!

Si želiš poglobiti znanje na področju ornitologije in naravovarstva? Se izpopolniti v prepoznavanju ptic na terenu ter se ob tem zabavati? Da? No, potem se moraš nedvomno udeležiti Mladinskega ornitološkega raziskovalnega tabora »Kolpa 2017«. S prijavo pohiti, saj je število mest omejeno, zanimanje pa veliko!

Letos bomo v začetku poletnih počitnic skupaj s Krajinskim parkom Kolpa organizirali že tradicionalni mladinski tabor. Potekal na območju Krajinskega parka Kolpa, od nedelje 25. junija do sobote 1. julija 2017. Na taboru bo delovalo 5 skupin, ki jih bodo vodili izkušeni mentorji – ornitologi. V skupini boste največ 4 udeleženci. Vsaka skupina se bo lotila raziskovanja določene teme. Poleg bolj specializiranih bodo delovale tudi skupine za začetnike.

Udeleženci tabora “Polana 2016” med raziskovanjem prehrane pegaste sove.

Kako se prijaviš na tabor?

Če se želiš udeležiti tabora, nam to čim prej sporoči po elektronski pošti na naslov tilen.basle@dopps.si in poslali ti bomo prijavnico. Prijave zbiramo do 1. junija 2017 oziroma do zapolnitve prostih mest. Za več informacij pokliči na številko 051 636 224 ali piši na zgornji naslov.

Kotizacija za tabor znaša 200€, vsi člani DOPPS pa imate pri tem 50% POPUST, torej znaša kotizacija za tabor 100€.

Več informacij boste udeleženci prejeli tekom prijave, natančne informacije pa dobrih 14 dni pred pričetkom tabora.